Thursday, July 7, 2022

Marcela Fota

Nimic nu prevestea nenorocirea care avea sa se intample cu sotul ei in a treia zi de Craciun. Artista se căsătorise anul trecut cu bărbatul cu care trăia de mai bine de 13 ani.


Pin On Erika Cintece

Marcela Fota declară că se încarcă cu energia publicului fapt pentru care a.

. Nu mă scăpa din ochi nicio clipă Marcela Fota a trăit o copilărie marcată de probleme de sănătate. Marcela Fota este o cunoscută artistă de muzică populară. Marcel Fota a murit la vârsta de 47 de ani în urma unui infarct iar nimeni nu se aștepta.

La doar 43 ani cantareata Marcela Fota a ramas vaduva. Mariana Ionescu Căpitănescu și Marcela Fota trăiesc un adevărat coșmar de câteva luni. Marcela Fota se confruntă cu o mare suferință de când soțul ei a plecat din această lume.

La doar 47 de ani soțul Marcelei Fota a avut parte de o moarte fulgerătoare. Frumoasa artistă se bucură din plin de admirația publicului și a colegilor de breaslă. Marcela Fota este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România.

Interpreta își amintește că. Marcela Fota Oficial - Acasă. Soțul interpretei de muzică populară Marcela Fota a murit în această după-amiază după ce a suferit un infarct.

Marcela Fota copilărie cu probleme de sănătate. Făcând parte dintre mezinii familiei Marcela Fota era deseori privilegiată. Nu sunt pregătită nici nu vreau Marcela Fota și soțul ei s-au căsătorit după 12 ani de relație.

Artista a povestit că un bărbat a făcut o. Marcela Fota a făcut dezvăluiri cutremurătoare la un an de la moartea soțului ei. Contact Marcela FOTA tel.

Marcela Fota semn prevestitor înainte de moartea soțului Soțul celebrei cântăreței a murit la vârsta de doar 47 de ani și artista a făcut dezvăluiri uluitoare. Mariana Ionescu Căpitănesu a venit La Măruță și a povestit despre o problemă serioasă pe care o are cu fanul surorii ei Marcela Fota. Marcela Fota trece prin cele mai cumplite momente din viața ei.

La sfârșitul anului 2020 soțul interpretei alături de care aceasta și-a petrecut ultimii 15 ani din viață a decedat. Marcela Fota este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară din țara noastră. Pe 28 decembrie Minel.

Soțul Marcelei Fota a murit la 47 de ani Marcela Fota a suferit enorm după ce și-a pierdut soțul din cauza unui infarct. Contact Marcela FOTA tel. Tânărul de 22 de ani care a fost fotografiat în ultima perioadă alături de Marcela Fota 44 de ani este un afacerist extrem de influent din Craiova fiu al unor patroni cu state.

Marcela Fota nu a trecut peste moartea soțului. Dacă sâmbătă 18 iunie va fi pur și simplu tradiționalul bâlci anual ziua de duminică 19 iunie va fi încununată de un eveniment grandios cu recitaluri cu artiști de seamă ai muzicii. Artista a îmbrăcat o rochie de.

Perioada aceasta este una foarte grea pentru Marcela Fota. Singura dorință pe care artista o mai are este să ducă o viață liniștită alături de persoanele dragi. Artista declara că pierderea prin care a trecut e.

Un fan înfocat le terorizează cu apeluri și mesaje în care le jignește și le amenință. Din păcate el a suferit un. Acesta se afla în incinta Serviciului de Taxe și Impozite Craiova și i.

Marcela Fota este în doliu. Marcela Fota a avut parte cele un eveniment cumplit care o afectează în fiecare zi. Este cu adevărat o tragedie mai ales pentru că bărbatul avea doar 47 de ani.

Aceasta și-a pierdut soțul în urmă cu 8 luni care a murit din cauza unui infarct în timp ce stătea. 183147 de aprecieri 10553 discută despre asta. Provine dintr-o familie cu 5 copii iar sora sa cea mare i-a fost model în viață.

Deși suntem obișnuiți să o vedem mereu cu zâmbetul pe buze și plină de energie în. Înterpreta de muzică populară și-a pierdut. 182856 likes 7997 talking about this.

Aceasta este nimeni alta decât celebra. Cântăreața de muzică populară și-a pierdut soțul. Ceea ce a deosebit-o pe artistă de restul fraților însă a fost o boală ce și-a pus adânc amprenta asupra.


Pin On Muzică Populară


Marcela Fota Colaj Cele Mai Frumoase Melodii 2016 Youtube


Pin On Muzica Populara


Pin On Muzica Arte


Pin On Muzica


Pin On Artă


Pin On Places To Visit


Pin On Muzica Populara


Marcela Fota Vin Tată Pe Urma Ta


Pin On Muzica Pop


Pin On Places To Visit


Marcela Fota Vin Tată Pe Urma Ta


Pin Su Destine Celebre


Pin On Muzica Populara


Pin On Cantece


Pin On Muzica


Pin On Muzica Pentru Bunici


Como Van Asi Voy Yo Tejiendo Hakelideen Hakeln Ideen Diy Und Selbermachen


Marcela Fota Spun Dusmancutele Mele Youtube Bell Sleeve Top Sleeve Top Women

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya